Friday, December 6, 2019

Ärilaenud firmadele

Ärilaenufirma
Siin oleme kogunud teavet kõigi Eesti laenuandjate kohta, kelle pakkumised hõlmavad pikaajalisi ettevõtluslaene ettevõtetele (ettevõtetele). Kui soovite oma ettevõtet finantseerida, käibekapitali suurendada, osta maatükki või alustada uut äriprojekti - olete õiges kohas.

Kuidas näeb välja ärilaen?
Ettevõtluslaen on juristidele mõeldud investeerimislaen uue ettevõtte alustamiseks või olemasoleva ettevõtte arendamiseks. See ettevõtluslaenude mudel on jagatud kahte kategooriasse - kiirlaenud või väikelaenud ja pikaajalised laenud. Neid tööriistu kasutades saate võimaluse oma eesmärgid kiiresti saavutada ja konkurentidest ette jõuda. Ärikeskkond on tuntud kui karm ja julm. Väljaehitamata projekt võib avada teie silmad konkurentidele, kes saavad ise hakata teie ideed välja töötama, ilma jääma kasumist või isegi hävitama teie ettevõtte. Sellepärast on väga oluline, et teil oleks võimalus oma idee võimalikult kiiresti välja töötada. Ettevõttele laenu andmine pole uus ning seda pakuvad nii pangad kui ka pankadevälised laenuandjad. Peamised erinevused nende vahel on laenu kiirus ja laenu taotlemiseks vajalik dokumentatsioon. Mõned pangavälised laenuandjad pakuvad ettevõtetele laene, mis ulatuvad 1000 dollarist 250 000 dollarini ühe tunni jooksul. Laenu tähtaeg on kuni 15 aastat. Laenu saamiseks peate esitama käibe aruande ja muud vajalikud dokumendid. Kui ettevõtte käive on rahuldav, peate lihtsalt ootama, kuni raha kontole jõuab, ja jätkama oma äriideede elluviimist.

Millised on ärilaenu eelised?
Nagu varem mainitud, võimaldab ärilaen ettevõtetel või juriidilistel isikutel astuda sammu edasi ja saavutada oma eesmärgid palju kiiremini kui ilma rahalise toeta. Näiteks kui tegelete omatoodanguga, mille tootlikkus kannatab teie suutmatuse tõttu kaasaegseid seadmeid ja rohkem toorainet osta, lahendab ettevõtluslaenu saamine selle probleemi üsna kiiresti. See laenumudel sobib peaaegu iga äriidee jaoks, kuna sellel on järgmised eelised:
Võimalus kasutada raha vastavalt oma nägemusele;
Tasuta laenutaotluse kontrollimine;
Võimalus luua ärilaenu jaoks sobiv tagasimaksegraafik;
Laenumaksete edasilükkamise võimalus kuni 2 aastat;
Võimalus ärilaenu tagasi maksta ainult laenu tähtaja lõppedes;
Individuaalne lähenemine igale kliendile ja tema rahalistele võimalustele;
Pangaga ühendust võttes määratakse teile individuaalne laenuhaldur;
Võimalus ettevõtte jaoks laenata 1000–250 000 eurot;
Võimalus saada laenu kuni 15 aastaks;
Minimaalsed laenuintressid - laenuandjate seas ei ületa laenuintress 1,5%;
Võimalus saavutada oma eesmärke kiiremini kui konkurendid.

Kuidas taotleda ärilaenu?
Ettevõtluslaenu taotlemine on väga lihtne. Kõik, mida peate tegema, on minna valitud laenuandja veebisaidile, valida vajalik summa, lugeda tingimusi, täita laenutaotlus ja vajadusel täiendavad dokumendid. Altpoolt leiate kõik, mida vajate oma ettevõtte jaoks laenu saamiseks.
Ettevõtte raamatupidamine (saldo):
Kasumiaruanne;
Panga väljavõte;
Projekti lühikirjeldus;
Laenu vajaduse põhjendus;
Teie pakutud laenu tagasimakse tähtaeg.

Mis on tasakaal?
Bilanss on finantsaruanne, mis sisaldab teavet ettevõtte finantside kohta konkreetsel kuupäeval ja perioodil. Tavaliselt nõutakse tasakaalu juhul, kui ettevõte otsib laenu.
Kellele ärilaen täpselt sobib?
Need ettevõtete laenud on peaaegu sobivad olukorras, kus investeeringud aitavad kaasa kasumi arengule ja kasvule. Ettevõtluslaenud sobivad nii uue ettevõtte loomiseks kui ka olemasolevate ettevõtete kasvuks, mis võib hõlmata maa, hoonete, seadmete ja materjalide kombinatsiooni. Siin on peamine see, et ettevõttel on positiivne saldo ja hea maksevõime.

Millal saab laenust keelduda?
Kui ettevõttel on palju võlga;
Kui ettevõttel on väga halb krediidiajalugu;
Kui ettevõttel on negatiivne saldo.

Kuidas määratakse ettevõtluslaenu intressimäär?
Enamikul juhtudel määratakse ettevõtluslaenu intressimäär iga ettevõtte jaoks eraldi. Peaaegu igal laenuasutusel on oma osakond, mis hindab ettevõtete maksevõimet, määrates kindlaks laenu maksimaalse summa, tingimused ja intressimäära. Parima intressimäära saamiseks pöörduge oma panga poole. Pangad pakuvad oma püsiklientidele eriti soodsaid krediiditingimusi.

Kuidas saada laenu ettevõttele, kes seisab silmitsi rahaliste raskustega?
Kuna ärilaenud ei ole mõeldud ainult rahaga heas vormis ettevõtetele, on rahalistes raskustes ettevõtete finantseerimine üsna mõistlik, pealegi on seda väga lihtne teha. Sellises olukorras on oluline, et kaasnevad rahalised ressursid lahendaksid olemasolevad probleemid ilma uusi tekitamata. Iga laenuandja soovib näha oma klientides tugevaid ja edukaid ettevõtjaid, seetõttu pidage meeles, et enne laenu väljastamist uurib laenuandja hoolikalt teie eesmärke, teie ettevõtte maksevõimet ja otsustab seejärel, kas anda teie ettevõttele laenu.

Kust saada laenu, kui minu ettevõttel on halb krediidiajalugu?
Kui teie ettevõttel pole praegu aktiivseid võlgasid, kuid maksejõuetuse registrites tehti negatiivseid kandeid, siis tõenäoliselt annab ettevõte halva makseajaloo korral laenu. Seetõttu on uute laenukohustuste võtmisel oluline veenduda, et kõik vanad võlad on tasutud - olemasoleva võlaga laenu saamine on parimal juhul keeruline, kuid täiesti võimatu. Ainus lahendus, mis võimaldab teil laenu võtta, kui enamik laenuandjaid teid keeldub, on kinnisvara või auto ostmiseks laenutaotlus. Olukorras, kus laenu tagasimaksmine on tagatisega tagatud, kohtuvad laenuandjad tõenäolisemalt teiega.

Lõppsõna
Nagu näete, on uute ja olemasolevate ettevõtete rahastamiseks palju võimalusi, hõlmates peaaegu kõiki valdkondi. Ettevõtluslaen võimaldab teil suurendada ettevõtte tootlikkust ja saada eelise konkurentide ees, samuti saavutada oma eesmärgid kiiremini. Ettevõtluslaen katab suuri summasid ja seda saab anda odavate intressimääradega aastakümneteks kuni 250 000 eurot. Igale ettevõtjale antakse võimalus leida oma olukorrale kõige optimaalsem lahendus, vaadates ettevõtte praegust finantsolukorda. Laenu saamiseks ei tohiks ettevõttel aga olla võlgu ega negatiivset käivet, mis muudab laenu saamise peaaegu võimatuks. See teenus on mõeldud neile ettevõtjatele, kes mitte ainult ei usu oma visiooni, vaid saavad seda ka õigustada ja viia oma ettevõtte soovitud eesmärgini.

No comments:

Post a Comment