Saturday, December 14, 2019

Remondilaenuga kodu korda?

Kodu remondikrediit
Oleme kogunud teavet kõigi laenuandjate kohta, kes pakuvad kodu remondiks tarbimislaene. Kas vajate maja või maja remondiks, kuid pole piisavalt raha? Vaadake oma võimalused üle, valige parim pakkumine ja saate tunnis kuni 10 000 dollari suuruse laenu.

Mis on eluasemelaen?
Maja ostmisel või pärimisel ei pruugi ta alati olla rahuldavas seisukorras. Mõnele ei pruugi seinte värv meeldida, teised usuvad, et ruumide paigutus on vastuvõetamatu, kolmas otsustab, et kõik on vananenud ja kulunud. Kui rahaliste vahenditega on kõik korras, pole teil remondiga probleeme. Aga mis siis, kui raha on see, mis see on? Paljud inimesed soovitavad sõbrad või sugulasi lähedastelt kõrvale panna või kaasa võtta, kuid kõik see võib olla keerulisem ja võtta kauem aega, kui algselt ette nähtud. Ja kes on valmis kunagi tulevikus elama, kui on võimalus elada nüüd ja praegu? Just sel põhjusel pakuvad nii pankade kui ka pankade välised laenuandjad kodu remondiks nii tagatud kui ka tagatiseta laene. See laen võimaldab teil laenata raha kuni 30 aastaks ja valida saab vahemikus 100 kuni 85% hüpoteegiga koormatud vara väärtusest. Võite võtta ka tagatiseta laenu pankadevälistelt laenuandjatelt, kuid sel juhul peaksite meeles pidama summat 100 kuni 3000 dollarit ja pidage meeles, et laenu intressimäär on sel juhul kõrgem kui pangas . Kui kavatsete teha tõsisemat remonti ja olete valmis oma kinnisvara tagatiseks pakkuma, võite pöörduda teenuse pakkuvate pankade poole.

Kuidas taotleda kodu renoveerimise laenu?
Kui teie valik on pankadeväliste laenuandjate kasuks, ei võta eluasemelaenu taotlemine ja saamine palju aega. Kõik formaalsused viidi läbi, täites avalduse laenuandja veebisaidil ja raha saab kätte 15 minutiga. Pangaväliselt laenuandjalt laenu taotlemiseks on vaja vaid juurdepääsu Internetile, regulaarset ja ametlikku sissetulekut, head krediidiajalugu ning vähemalt 18-aastast eluaastat. Pangapakkumistega on kõik mõnevõrra erinev.

Laenu taotlemise ja tellimise järjekorda selgitatakse allpool:
Täitke laenutaotlus veebipangas või krediidibüroos;
Esitage omandiõiguse tõendi koopia;
Kinnitage oma sissetulek pangakonto väljavõttega;
Vajadusel esitage maksu- ja tolliameti osakonna tõend;
Kui pank nõuab muid dokumente, edastage need;
Viia läbi kinnisvara hindamine;
Selgitage võimalikke ebamäärasusi;
Oota, kuni pank laenu otsustab;
Kui jah, siis ole valmis pangale lepingu sõlmimiseks naasma;
Hüpoteegi avalduse täitmiseks külastage notarit.

Miks võtta remondiks kodu?
Kui teil pole säästa raha, siis on remondiks mõeldud laen hea lahendus vajalike värskenduste tegemiseks, ilma et peaksite oma raha kõrvale panema. Laenu tähtaja ja kuumakse saate valida sõltuvalt sissetulekust. Kui teil on väike sissetulek, võib olla mõistlik võtta laen pikemaks ajaks, ilma et peaksite oma pere eelarvet koormama.

Kodu renoveerimise eelised:
Makstes laenu enne tähtpäeva, säästate komisjonitasu;
Maksete ajakava saate muuta sõltuvalt teie sissetulekust;
Vajadusel võite võtta puhkuse mitmeks kuuks;
Pikad maksetähtajad maksete koormamise lihtsustamiseks;
Krediiti saab võtta ilma tagatiseta;
Võimalus laenutada lisaraha remondiks;
Võimalus elukohta vahetada;
Elukindlustus (pangast laenamine);
Kodukindlustus (pangast laenates).

Mis on eluasemelaenu eesmärgid?
Kuna remonditüüpe on erinevat tüüpi, on kodu remondilaenuga alustamiseks palju võimalusi. Võite teha väiksemaid remonditöid, mida saab teha tapeedi vahetamise või seinte ja lagede uuesti värvimisega, kuid võite teha ka kapitaalremonti, mis võib hõlmata akende, uste ja isegi küttesüsteemi väljavahetamist. Ja pole vahet, kas teete remonti ise või ehitajate abiga. Ise remonditööde tegemine aitab teil uute oskuste omandamisel palju raha kokku hoida ja saate seda teha isegi ilma laenuta. Teisalt säästab ehitusettevõtte ja ehitaja teenuste kasutamine teie aega ja võite olla kindel, et kõik saab korda, ehkki see tähendab rohkem raha ja võimalust laenu võtta. Järgnevad on kõige levinumad eesmärgid, mille saavutamiseks tavaliselt eluasemelaenu nõutakse:
Maja soojustamine ja mitmesuguste soojuskadude põhjuste kõrvaldamine;
Veevarustus- ja kanalisatsioonisüsteemide kaasajastamine;
Küttesüsteemi kaasajastamine;
Uute moodsate akende ostmine;
Põrandate remont;
Välisukse vahetamiseks.

Kas üürikorteri või maja remondiks tasub võtta laenu?
Kui olete kindel, et see üürimaja jääb pikaks ajaks teie koduks, tasub seda võimalust kaaluda. Sageli lepitakse sellise maja või korteri remondis omanikuga kokku, võite kokku leppida tingimustes, mille alusel üür maha arvatakse, kuid mõnel juhul ei olnud selline kokkulepe võimalik. Kui te ei kavatse teha suuri remonditöid, mis tasuvad end ära alles mõne aasta pärast, on laenu arvel üsna võimalik remonditöödesse kaasata. Sellegi poolest mõelge hoolikalt läbi, kuidas ilma plaaniliste remondita oleks võimatu hakkama saada ja kas tasub võtta riskantseid kohustusi kellegi teise kinnisvara parendamiseks?

Kas eluasemelaenul võib olla hüpoteek?
Nagu kõik uued maksekohustused, viitab ka korteri või maja remondiks antav laen inimesele hea maksevõimega. Kui inimene on juba hüpoteeklaenu võtnud, on tõenäoline, et tal on juba piisavalt suur krediidikoormus ilma täiendavate maksekohustusteta. Siiski on juhtumeid, kui laenu saab samas pangas parandada, muutes laenu tagasimakse tähtaega ja intressimäärasid. Seetõttu pole kodu remondiks laenu võimatu saada, eriti kui teil on piisavalt suur sissetulek ja pank on valmis teiega kohtuma.

Kas kodu remondiks on võimalik võtta 0% laenu?
Jah, see võimalus on pankadeväliste laenuandjate puhul tõesti võimalik, kuid see kehtib ainult esimese laenu puhul. On ettevõtteid, kes pakuvad pidevalt 0% -list laenu, kuid enamasti osutatakse seda teenust ainult üks kord kuni 425 dollarini. Kuigi see pole suur laen, peaks sellest piisama väiksemate remonditööde jaoks, lisaks säästab see vähemalt 40 dollarit vahendustasudelt, mida saate kasutada ehitusmaterjalide ostmiseks.

Lõppsõna
Nagu näeme, võib see laen aidata teil teha oma korteri või maja plaanilisi remonditöid ja remonditöid. Mõnel juhul võib laen säästa ka remonditööde ajal raha, näiteks välistades õigeaegselt soojuskadu ja ajakohastades küttesüsteemi küttekulude vähendamiseks. Sama võib öelda keerukama energiasüsteemi kohta, näiteks säästlikumate elektriseadistuste seadmine. Hoolimata asjaolust, et paljude jaoks piirdub remont seinte ja lagede ülevärvimisega, leidub inimesi, kes mõtlevad maja kapitaalremondi ja selle nullist taastamise peale. Iga lähenemisviisi jaoks saate valida endale sobiva lahenduse. Kui teil on suur maja, peate tõenäoliselt minema panka, kuid kui soovite oma korterit parandada tagatiseta laenuga, on targem rääkida mittepanganduse pakkujatega. Õige lahenduse valimiseks pidage meeles soovitud laenusummat, tagasimakseperioodi, intressimäära ja muidugi summat, mis lõpuks tagasi makstakse. Kiirlaenud ei ole selleks sageli sobivad, kuna need nõuavad suurt vahendustasu ja laen ise on üsna väike. Kodu remondiks ette nähtud tarbimislaenud on palju tulusamad, kuna neil on pikk tagasimakse periood ja madalad vahendustasud. Ükskõik, milline oleks teie otsus, peaks olema selge, et krediiditeenustel on suur vastutus ja need võivad põhjustada tõsiseid rahalisi probleeme.

No comments:

Post a Comment