Saturday, December 7, 2019

Kiirlaenud internetist lühikeseks ajaks

Kiirkrediit 
Valisime hoolikalt ja võrdlesime parimat laenuandjat lühikeseks ajaks. Siit leiate viimased kiirlaenu pakkumised. Kui otsite võimalust lühikeseks ajaks raha laenata ja teate kindlasti, et saate seda endale lubada ja saate õigeaegselt tagasi anda, olete õiges kohas.

Kuidas näeb kiirlaen Internetis välja?
Kiirlaenud ehk nagu neid nimetatakse ka kiirlaenudeks Internetis, on lühiajalised ja keskmise tähtajaga laenuteenused, mida pakuvad nii spetsialiseerunud pangad kui ka mittepanganduse pakkujad, mille peamine eelis on nende kiire ja lihtne kättesaamine. Erinevalt klassikalisest pangalaenudest võimaldab pankadeväline laenamine teil anda laenu ilma töömahukate formaalsusteta. Kiirlaenude eeliseks on see, et neid saab tellida ja neile pääseb ligi eemalt - Interneti või SMS-i kaudu.

Samuti on kasulik teada, et kui inimene võtab laenu esimest korda, ei võta paljud laenuandjad esimese laenu teenindamise eest tasu - intressimäär on 0%. Nendel teenustel on palju olulisi eeliseid, kuid need tekitasid palju probleeme neile, kes ei saanud raha õigeaegselt tagasi. Laenu pakkumise maksumus ja viiviseintressid on põhjuseks, miks paljud on sunnitud olemasolevatest võlgadest tasumiseks võtma suuremaid laene erinevatest kohtadest. Seetõttu kutsuvad sellised teenused enamikes Eesti ühiskondades esile negatiivseid emotsioone ja vaenu laenuandjate suhtes.

Millist kiirlaenu peaksite valima?
Igal inimesel on oma põhjused ja olukorrad, kus nad võivad vajada rahalist laenu. Hoolimata asjaolust, et selle kategooria laenutüüpidel on palju ühist, on otsuse tegemisel siiski mõned erinevused. Igal tüübil on olulised piirangud või eelised. Allpool käsitleme igat tüüpi rakendusi ja nende selgitusi.

Intressivaba laen - uutele laenuandjatele mõeldud laen. Esimese intressivaba laenu vahendustasu on 0%, tagasimakseperiood ja maksimaalne summa, mis tavaliselt ei ületa 425 eurot.
Töö puudumisel - seda tüüpi lühiajaline laen on mõeldud inimestele, kellel pole tööd, kuid kellel on erinev ametlik sissetulek (stipendium, pension, toetus). Seda tüüpi laenu peetakse problemaatiliseks ja ohtlikuks.

Viletsa makseajalooga võlgnikele - laen neile, kes mingil põhjusel rikkusid oma makseajalugu ja kandsid maksete arvestusse. Seda tüüpi laene klassifitseeritakse raskesti ligipääsetavateks laenudeks.
Ööpäevane laen - laen, mis on mõeldud inimestele, kes vajavad öösel raha. Seda kiirlaenu saab tellida ööpäev läbi, kuid raha saate ainult laenuandja tööajal. Seda tüüpi laenu peetakse problemaatiliseks ja ohtlikuks.

Pärast teatud vanust - sel juhul saavad laenu taotleda inimesed, kes on 18, 19 või 20 aastat vanad ja enne pensionile jäämist, kuid mitte vanemad kui 75 aastat. 18-aastaselt on seda üsna keeruline võtta, kuna seda võimalust pakuvad vaid vähesed laenuandjad.

Kindlaks tähtajaks - Interneti-laen koos võimalusega valida tagasimakse tähtaeg. Tavaliselt on see periood 30 päeva, kuid on ka selliseid laenuandjaid, kes pakuvad võimalust kuni üheks aastaks laenu tagasi maksta. Mida pikem tähtaeg, seda suurem on marginaalne tulu.

Teatud summa piires - väikelaen, mille jaoks saate valida maksimaalse summa. Iga laenuandja on erinev, kuid tavaliselt vahemikus 10 kuni 3000 eurot. Pidage meeles - laenake nii palju kui vaja!

Registreerimistasu puudub - laenud on saadaval ainult spetsialiseerunud krediidiasutustele, kes ei pea oma pangakontot pangaülekandega kinnitama. Tavaliselt kasutatakse seda võimalust krediidibüroos saadaolevate vahendite laenamiseks.

Tagatis ja tagatiseta - väikelaen, mis võimaldab inimesel võtta laenu ilma auto või kinnisvara pantimata ja ilma pandita. Teil on vaja vaid taotleda, maksta registreerimistasud ja oodata, kuni laenuandja raha üle kannab.

Mida tuleks kiirlaenu valimisel arvestada?
Kviitung - krediitkaardi, pangakonto või sularahas;
Kas väikelaen on tagatud või kindel;
Kas esimene laen on tasuta?
Maksimaalne laenutähtaeg;
Lühiajalise laenu pikendamise tähtaeg;
Laenu pikendamise intressimäär;
Esimese laenu maksimaalne summa;
Teise laenu summa;
Esimese laenu intressimäär;
Intressi tagasimakse määr;
Aastane intressimäär (AIM);
Vanusepiirang (minimaalne ja maksimaalne);
Registreerimistasu;
Tagasimakse kogusumma.

Kuidas erinevad lühiajalised laenud pikaajalistest?
Kõige olulisemad erinevused on maksimaalses laenusummas ja maksimaalses tagasimaksmise tingimustes, mis tingib laenude erinevad intressimäärad. Kui väikeste ostude ja maksete jaoks valitakse lühiajalised laenud, on pikaajalised tarbimislaenud mõeldud suurte ja läbimõeldud ostude jaoks. Ärge kunagi võtke pikaajaliselt lühiajalist laenu - see on äärmiselt kahjumlik!

Milliseid kiirlaenufirmasid kõige sagedamini valitakse?
Kõige sagedamini valitud kiirlaenufirmad on ettevõtted, millel on suur reklaamipind ja laenuandjate nimekirjas kõrgeim koht. Kuna võrreldavaid veebisaite on palju ja iga võrdlevat analüüsi viib selle autor läbi oma kriteeriumide põhjal, pole objektiivset otsust lihtne teha. Meid saab juhendada ainult meie analüütilistes andmetes kajastatud teave, seega valisime oma kasutajate tagasiside põhjal kõige populaarsemad ettevõtted. Allpool on toodud 3 ihaldatuimat ettevõtet ja nende pakkumiste kirjeldus.

Millistel tingimustel antakse kiirlaenu?
Kiirlaenu saamiseks kodust lahkumata peate olema vähemalt 18-aastane ja teil peab olema regulaarne ja ametlik sissetulek. Kandidaadil peab olema hea krediidiajalugu ja piisav maksevõime, ta peab olema võimeline katma laenumakseid, segamata oma muid kohustusi. Ja mis kõige tähtsam - inimesel peaks olema terve mõistus, vastutus ja selge ettekujutus sellest, kuidas ja millal laenumakseid teha. Kui kõik ülaltoodud tingimused on täidetud, peate lihtsalt looma Interneti-ühenduse ja taotlema laenu ühelt laenuandja veebisaidilt. Mõned ettevõtted nõuavad veebis registreerimistasu. Seda tasu nõutakse laenu saada sooviva isiku ja pangakonto kindlaksmääramiseks, kuhu laen üle kantakse. Me usume, et tehnoloogia arenedes pakuvad laenuandjad üha enam muud tüüpi laene, näiteks erinevat tüüpi kaarte, krüptovaluuta rahakotte (Bitcoin, Ethereum) jne. Kes teab, võib-olla näeme isegi aega, mil laene antakse välja krüptovaluutaühikutes?

Tegevuste lühikirjeldus:
Valige laenuandja;
Minge laenuandja veebisaidile;
Esmakordselt laenu taotledes täitke registreerimisvorm;
Kui see on püsiv laen, logige sisse oma konto alla;
Valige summa ja maksetähtaeg;
Täidetud avaldus saadetakse võlausaldajale;
Tasuda registreerimistasu (vajadusel);
Võlausaldaja otsus saabub 5 - 15 minuti jooksul;
Võtke raha.

Mis on mikrokrediidi komisjonid ja AIM?
Rääkides kiirlaenu vahendustasudest. Kiirlaenu vahendustasude osas pole see meeldiv kogemus, eriti kui võrrelda panga intressimäärasid. Mugavus ja kiirus tuleb siiski maksta, nii et nende laenude kõrge tasu võib olla õigustatud. Kui me tahame selle üle kaevata, on see sama, kui kaevata suurte arvete, kommunaalmaksete, kõrgete kütusehindade ja nii edasi. Oma kulude ja tulude analüüsi põhjal on laenuandjal õigus määrata intressimäär, mida ta peab vajalikuks. Me ei saa nõuda väiksemat tasu, kui laenuandja saab endale lubada. Kui me pole pakkumisega rahul, võime selle tagasi lükata. Paljud laenuandjad pakuvad esimest laenu ilma vahendustasuta ja võtavad tasu vaid laenu pikendamisel või mitu korda laenu taotledes. Pangaväliste laenuandjate intressimäär on 0 päeva kuni 20% 30 päeva jooksul. Selliste kiirlaenude aastaintressimäära (AIM) eiratakse sageli, kuna seda arvestatakse tavaliselt ühe aasta, mitte kuu jooksul. Näiteks kui laenate kolmeks kuuks 300 dollarit, peate maksma ainult 356,86 dollarit. Kiirlaenude intressimäär kuus on 18% ja AIM 187,70%, mis tundub lisaks pankade pakutavale 20% -le ka väga kõrge.

Millises olukorras peaksite kohe laenu valima?
Elus on palju erinevaid olukordi ja põhjuseid, miks kiirlaenu saab ilma konto väljavõtteta, on palju. Mõne kauba ostmiseks, auto remondiks või meditsiiniteenuste eest tasumiseks on vaja lisaraha, samal ajal kui teisel on vaja raha toidu ostmiseks. Pole tähtis, milleks raha kasutatakse, on oluline, kuidas see tagastatakse. Seda tüüpi lühiajalisi laene on soovitatav valida olukordades, kus peate võtma väikese summa lühikeseks ajaks, näiteks nädalaks. Tuletame meelde, et paljud ettevõtted pakuvad esimest laenu ilma intressita. Kuigi see on hea viis raha säästmiseks, võib see meelitada teid võtma rohkem kui vaja, mis võib raskendada laenu tagasimaksmist. Enne kui otsustate võtta laenu, küsige endalt järgmised 15 küsimust:

Kas ma saan laenata nii palju kui vaja?
Laenu võtmisel saan teada, kuidas seda tagasi maksta?
Kas ma olen laenutingimustega tuttav?
Kas ma saan laenata raha oma vanematelt või sõpradelt, kui ma ei saa laenu tagasi maksta?
Kas ma saan oma sissetulekuid suurendada ilma laenu võtmata?
Kas olen lisanud oma pere eelarvesse krediitmakseid?
Kas põhjus, miks ma soovin Internetis laenu võtta, on õigustatud?
Miks on ühiskond kiirete nutikate mõtete suhtes nii negatiivne?
Kas olen kõiki pakkumisi hoolikalt hinnanud ja võrrelnud?
Kas olen komisjoni ja AIM-iga rahul?
Ma saan aru, et kiirlaenud on ohtlikud?
Kas ma saan aru oma õigustest ja kohustuste tagajärgedest?
Lugesin hoolikalt kõiki lepingutingimusi?
Kas pole aeg, et unustaksid veel ühe laenu?
Kas olete vastanud kõigile 15 küsimusele?

Millal peaks kiirlaenule ütlema ei?
Peaaegu igas olukorras on parem kiirlaenust keelduda! Kiirlaenud on kallid ja rahalistes raskustes inimestele väga ohtlikud. “Ei!” Pean ütlema, kui inimene seisab süsteemsete probleemidega silmitsi ja kas kõigi kulude katteks pole piisavalt raha. Ei, ma pean ütlema, kui mõte kiirlaenu saada ilma tuvastamiseta tekkis spontaanselt, kui ta lähtus kiusatusest midagi proovida, kuhugi minna või osta midagi, mis võiks oodata. “Ei” tuleb öelda juhul, kui laenamise soov tuli sõpradelt öise jalutuskäigu ajal hasartmängudes osalemiseks (kasiinod, mänguautomaadid, loteriid, võistlustele panustamine) või krüptovaluutadesse investeerimiseks.

Mida teha, kui ma ei saa laenu tagasi maksta?
Kui inimene satub olukorda, kus tal pole vahendeid laenu või mitme laenu tagasimaksmiseks, tuleks teha järgmine. Püüa mitte varjata ega ajaraiskamist - pöördu lihtsalt laenuandja poole ja selgita olukorda. Küsige laenuandjalt, kas saaksite laenu tagasimakse perioodi pikendada. Kiirlaenu pikendamine on üsna tavaline ning enamik laenuandjaid peab seda iseenesestmõistetavaks. Tuleb tunnistada, et see on üks laenuandjate sissetulekuallikaid - tähtaegselt maksmata laen annab laenuandjatele krediiti, kuna neile antakse laenu pikendamise eest makstavaid trahve ja vahendustasusid. Paljud inimesed osalevad sellises tsüklis ja pikendavad süstemaatiliselt oma kiirlaenude tagasimakse tähtaega. Olukordades, kus inimene on võtnud Interneti kaudu mitu kiirlaenu ilma pangakonto väljavõtteta ega saa nende maksetega hakkama, peaksite kasutama laenude kombineerimise võimalust. See lihtsustab maksete tegemist ja aitab teil kokku hoida vahendustasudelt, mida peate laenu pikendamiseks maksma.

Kas ma võin laenust keelduda?
Vastavalt Eesti Vabariigi õigusaktidele ja tarbimislaenu tingimustele on inimesel õigus laenust keelduda ja kohustused võlausaldaja ees lõpetada. Kiirlaenu tühistamiseks on vajalik ametlik loobumine. Taganemisavaldust saate taotleda 14 päeva jooksul alates laenu saamise kuupäevast. Sel juhul peate saadud raha tagasi maksma ja maksma vahendustasu iga päev kuni laenulepingu lõppemiseni.

Kas kiirlaen on ohtlik?
See on tõenäoliselt kõige tõsisem probleem, millega me tegeleme. Kiirlaen on ohtlik mitmel põhjusel. Esimene ja peamine põhjus on see, et inimestele pakutakse neid teenuseid probleemide lahendusena, isegi kui need ei päästa kedagi ega lahenda midagi. Vastupidi, nad koguvad oma õlgadele täiendavad maksekohustused ja lohistavad nad veelgi suurematesse võlgadesse, mida inimene ei saa endale lubada. Enam pole küsimus, kas inimene jääb rahast ilma või on ta täielikult ilma jäetud - probleem on selles, et ta rikub oma elukvaliteeti ja saab endale lubada veelgi vähem. Muidugi ei kehti see kõigi kohta, vaid nende suhtes, kes pikka aega ei suutnud oma probleeme lahendada. Pideva ja püsiva sissetulekuga inimestele, kes on laenanud vahendeid ettenägematute kulude tasumiseks, ei kahjusta võimalus kiirelt raha Interneti kaudu laenata. Kuid inimene, kes ei vasta oma võimetele, ei saa makseid teha ega sissetulekut suurendada, tekivad paratamatult probleemid! Olge vastutustundlik ja proovige mitte olla olukorras, kus peate otsima teenuseid, mida te ei saa endale lubada.

Lõppsõna
Nagu näete, on palju erinevaid kiirlaene, mis rahuldavad peaaegu kõigi soovid. Laenu saate peaaegu igas elusituatsioonis. Pangavälised laenuandjad hoolitsesid selle eest, et kogumine oleks võimalikult mugav ja kiire, mis võib sageli põhjustada lööbega seotud otsuseid. See tähendab, et inimese mõistus on hägustunud ja 15 minutiga tekib spontaanne idee uuest kiirlaenust. Otsus pole keeruline - peate lihtsalt seadma eesmärgid igakuise sissetuleku suurendamiseks ning hoolikamalt kavandama oma kulutusi ja pereelu.

No comments:

Post a Comment