Sunday, December 8, 2019

Ilma tagatiseta laenamisest

Laenud ilma tagatiseta
Siit leiate korraliku ülevaate kõigist uutest tagatiseta ja tagamata laenudest, mida laenuandjad pakuvad. Kui soovite tehingut laenata ilma sugulasi ja sõpru meelitamata, lubamata autot või kinnisvara, siis olete õiges kohas. Valisime ja võrdlesime viimaseid laenupakkumisi.

Kust saada tagatiseta ja tagamata laene?
Ehkki on juba tükk aega möödunud sellest, et pidime minema laenu saamiseks panka, istuma kannatlikult ja ootama, millal meie korraldus pöördub pankroti poole, et nende küsimusele vastata, on protsess veel pooleli. On ainult formaalsusi, mis nõuavad teie aega ja kannatlikkust. Tõenäoliselt olete nõus, et pankuri pikkade monoloogide istumine ja kuulamine pole lõbus ajaveetmise viis. Samuti pole huvitav vastata sadadele erinevatele küsimustele ja lugeda pikki lepinguid. Ehkki enamik neist formaalsustest on täiesti õigustatud ja vajalikud, soovivad inimesed siiski, et kõik oleks lihtsam ja kiirem. Lisaks on laenutamisel mõned peensused, mis võivad nõuda rohkem pingutusi ja rohkem aega laenutaotluse menetlemiseks. Üks sellistest olukordadest on pantimise või käendaja leidmise nõue - tingimus, mis võib paljude jaoks saada laenu taotlemisel ületamatuks raskuseks. Kuid ärge langetage pead, on olemas alternatiivne lahendus - laen ilma tagatise ja käenduseta. See teenus pakub teile võimalust hõlpsalt ja kiiresti laenutaotlust taotleda ning saada vajalik summa vaid mõne minutiga. Seda teenust pakuvad mittepanganduse pakkujad ja seda tuleks hoolikalt kaaluda. Sellisel kujul laenu saada on lihtne, kuid mõelge veelgi hoolikamalt, kas see on tõesti ainus viis oma rahaliste probleemide lahendamiseks.

Millised on tingimused tagatiseta laenu taotlemiseks?
Online-tagatiseta laenu saamiseks pole palju vaja. Peamine eeldus on inimese hea maksevõime ja selge ettekujutus sellest, kuidas ta oma kohustusi täidab. Tagatiseta kiirlaenu saavad taotleda iga 18–75-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Äärmiselt oluline on veenduda, et laenutaotlejal pole täitmata laenukohustusi, mis võivad mõjutada laenu tagasimaksmist. Paljud laenuandjad peavad oluliseks ka taotleja ametlikku sissetulekut ja stabiilset töökohta. Ehkki ametlikke sissetulekuid on mitmeid, on töö laenu tagasimaksmise üks peamisi tagatisi. Tähtsaks tähelepanu väärivaks teguriks on ka makse kehtivate vaikimisi väärtuste puudumine, sest kui inimesel on makse jaoks kehtivad vaikimisi väärtused, saab temast laenuandja silmis ebausaldusväärne klient. Niipea kui kõik ülaltoodud tingimused on teie jaoks täidetud, peate vaid minema valitud laenuandja saidile ja taotlema laenu. Samuti on oluline mainida, et raha laenata tasub ainult siis, kui arvate, et saate selle õigel ajal tagasi anda ja kui palju te tegelikult vajate.

Millal ma seda teenust ei kasuta?
Ausalt, tegelikult on hea mõte seda teenust võimalikult palju säilitada. Miks? Vastus on lihtne - statistika. Eesti Vabariigi statistikaameti andmetel on enamikul kiirlaenu võtvatel või võtvatel inimestel raskusi laenu tagasimaksmisega. Ja pole isegi mõtet süüdistada laenuandjaid või kõrgeid intressimäärasid. Probleem on sügavuti. Praegu on aeg, mil hinda dikteerib kiirus, kuid kõrged hinnad ei kajasta alati palka. Kahjuks ei piisa sellest alati kõigile; nad ei saa kannatada ja oodata. Selle tulemusel ei vasta paljud inimesed nende võimetele. Seetõttu ärge imestage, et nõudlus täiendavate vahendite ja tagatiseta kiirlaenude järele on suur. Kõigepealt peaksid olema ettevaatlikud madala ja ebaregulaarse sissetulekuga inimesed - teenus on neile eriti ohtlik.

Kas on võimalik võtta halva krediidiajalooga tagatiseta laene?
Arvestades, et raha laenamisel võtab laenuandja teadliku riski, et võla tagasimaksmisel laenu tagasi ei maksta või kaob, on krediidiajalugu laenuandja jaoks väga oluline. Halva krediidiajalooga tagatiseta laen on väga haruldane kombinatsioon, kuna laenuandja soovib olla kindel, et laen makstakse tagasi. Kuna pant on laenuandjale piisav garantii, saab vajadusel anda korteri, maja ja auto.

Kas on tagatiseta tarbimislaen?
Jah, selline teenus on olemas ja mõeldud inimestele, kellele kiirlaenu maksimaalne summa on ebapiisav ja kes soovivad võtta laenu palju pikemaks perioodiks. Tagatiseta tarbijakrediit erineb tagatiseta kiirlaenust summa, tähtaja ja intressi poolest. Laenu saamise tingimused pole muutunud ja jäävad samaks nagu enamiku pangaväliste laenuandjate puhul.

Kes saab taotleda tagatiseta laenu?
Inimesed, kellel pole tööd, kuid kellel on usaldusväärne sissetulek.
Välismaal töötavad inimesed.
Miinimumpalka makstakse inimestele.
Inimesed vanuses 18–75 aastat.

Kuidas saaksin mitut tagatiseta laenu refinantseerida?
Selline võimalus on olemas ja praegust suundumust arvestades on äärmiselt populaarne teenus inimestele, kes soovivad saada korraga mitut kiirlaenu. Tihti juhtub, et inimene võtab laenu, kuid ei saa seda õigeaegselt tagasi maksta. Olukorraga toime tulemiseks pidage meeles, et see on üsna tavaline olukord, kui võtate teise laenu, mis aitab pikendada esimese laenu tagasimakse tähtaega ja kasutab jääki vastavalt nende vajadustele. Kui teil on suus kerge raha tunne, hakkavad paljud inimesed üha enam ja enam laenama, mõnikord kümme või enam korda korraga. On selge, et see on suur koormus ja kõigi laenude tagasimaksmine on äärmiselt keeruline. Sellises olukorras on soovitatav tagatiseta laenud refinantseerida. See teenus muidugi ei paku lõpplahendust, kuid aitab sellest hoolimata kokku hoida nii trahvide kui ka laenu pikendamise tasude pealt.

Miks on tagatiseta laenud ohtlikud?
Nagu me varem ütlesime, on peaaegu kõik laenud ohtlikud, kui inimene ei suuda neid õigeaegselt ja täies ulatuses tagasi maksta. Inimese soov elada väljaspool oma võimeid põhjustab sageli rahapuudust ja soovi korvata kõik laenude vahelejätmisega. Sageli ei kaasne selle sooviga selge arusaam, kuidas laenatud raha tagastatakse. Sama kehtib tagatiseta laenude kohta - need tuleb ka tagasi maksta. Kui te ei maksa makseid õigeaegselt, peate tasuma trahvid või pikendama laenu tagasimakse tähtaega, mis on ka tasuline teenus. Tähtajaliselt tagasi maksmata laen ja trahvi tasumine lükkab laenu tagasimaksmist määramata ajaks edasi, kuna võite laenu tähtaega pikendada ilma laenu põhisummat maksmata. Et mitte võlgadesse sattuda, proovige oma võimeid sobitada ja hinnata kõiki oma vajadusi ja võimalusi selge mõistusega.

Lõppsõna
Nagu näete, pole laenu võtmine ilma tagatiseta ega käendajata sugugi keeruline. Pangavälised laenuandjad on kohanenud inimeste vajadustega, seega pole teie ja teie laenude vahel praktiliselt mingeid tõkkeid. Ühelt poolt on see hea, sest kogu protsess on senisest palju kiirem ja lihtsam. Teisest küljest on see ohtlik, kuna inimestel on võimalus odavalt laenata, mis vähendab nende vastutustunnet. Erinevus on märgatav - kas tasub riskida oma varaga või trahve, mis tuleb tasuda, kui laenu ei maksta tähtaegselt. Just sel põhjusel on tagatiseta laenud muutunud väga populaarseks, kuid tasub meeles pidada, et laenud tekitasid palju ebamugavusi ka neile, kes ei suutnud neid õigeaegselt tagasi maksta. Kõige keerulisem neile, kes soovivad saada laenu ilma tööta või halva krediidiajalooga. Kui teil on regulaarset sissetulekut, olete kindel oma maksejõulisuses ja oma kohustuste selges mõistmises, ei ole kiirlaenude kasutamine teile probleem. Kui te aga ei tunne end kohustatud, soovitame teil mitte laenata!

No comments:

Post a Comment