Monday, December 16, 2019

Laenu võtmine 20 eluaastast

Laenud alates 20 aastast
Siit leiate hea ülevaate kõigist Eesti kiirlaenu pakkumistest, millele saab taotleda SMS-i või veebis alates 20. eluaastast. Kui olete sündinud 2000. aastal või varem ja otsustasite võtta laenu, saame aidata. Valisime hoolikalt ja võrdlesime kõigi noortele laenu andvate laenuandjate pakkumisi.

Kust saada 20-aastaselt laenu?
Ehkki noored on tavaliselt energilised, leidlikud ja targad, ei ole kõigil head tööd ja stabiilset sissetulekut. Sel põhjusel elavad paljud noored endiselt oma vanemate kaitse all, mis annab neile turvatunde ja hoiab ära rahaliste probleemide tekkimise. Kuid kõigil pole sellist tuge ja tuge, nii et paljud noored peavad oma elu ise oma kätega üles ehitama, mis pole lihtne. Eluaseme-, toidu- ja transpordikulud - kõik see nõuab vahendeid, mis pole alati kättesaadavad. Ehkki 20-aastased võivad leida hästi tasustatud töökohti, saavad enamik siiski miinimumpalka, nii et nad elavad sageli palgakontrollist palgakontrollini, vaevalt et otsad otsa saavad. Sel põhjusel võib vahel juhtuda, et raha pole üldse. Ja praegu on hea, kui on sõber või sugulane, kes saab aidata. Kuid kui läheduses pole abistajat, peate ilmselt pöörduma rahalise abi saamiseks võlausaldajate poole. Eestis on alates 20. eluaastast üsna palju kiirlaenupakkumisi, nii et puuduva raha saamine on üsna lihtne. Ehkki see pole hea viis raha teenimiseks, on see siiski tõeline viis lühiajaliste rahaliste raskuste lahendamiseks. See ettepanek keskendub lühiajalistele raskustele, nimelt raskustele, mida saab lahendada vähestes arvudes. Teie enda finantsrakenduses

Miks mitte laenata 20 aastaselt?
Nagu teate, pole laenu võtmine eriti mõistlik, eriti kui peate maksma lisatasusid. Üle oma võimaluste elamine või suutmatus eelarvet planeerida on üks vastutustundetu käitumise märke, mis annab selge signaali, et on kätte jõudnud aeg oma kulud ja sissetulekud korda seada. Kui 20-aastane teismeline neid märke ei näe, ei tohiks teda imestada kiirlaenude leidmine ja raskused nende tagasimaksmisel. Kõigil tagajärgedel on oma põhjused. Seetõttu kutsume inimesi üles ettevaatlikkusele ja langetama ainult neid otsuseid, millel pole kahjulikke ja raskeid tagajärgi.

Mida peaksin tegema, kui laenatud raha ei saa tagasi?
Kui leiate end olukorrast, kus te ei saa laenu tagasi maksta, pöörduge viivitamatult laenuandja poole ja selgitage olukorda. On tõenäoline, et laenuandja kohtub teiega ja nõustub maksetähtaega pikendama, nõudes teatud tasu. Kuigi see lahendus on selles olukorras üsna tavaline, on sellel ka oma puudusi. Inimene, kes ei suuda laenu tagasi maksta, lükkab laenu tagasimakseperioodi tavaliselt edasi. Nii on ebapiisava ja ebaregulaarse sissetulekuga 20-aastane teismeline üha enam võlgu. Parim viis laenu tagasimakse tähtaja süstemaatilise pikendamise vältimiseks on proovida puuduvat summat laenata oma sõpradelt, sugulastelt või isegi kolleegidelt. Piinlikkust pole mõtet tunda, sest parem on ebamugavusest üle saada ja otsida õigel ajal abi ilma uut kiirlaenu võtmata ning mitte sattuda võlgadesse ja otsida abi, kui juba on liiga hilja.

Kust saada laenu ilma tšekita?
Tööpuudus - selles olukorras pole tegelikult midagi meeldivat. Töötu seisab pidevalt silmitsi rahaliste raskustega, mis nõuavad täiendavaid rahalisi vahendeid. Heal juhul õnnestub teil lisaraha teenida, kuid on olukordi, kus inimesed pöörduvad lisaraha saamiseks laenuandjate poole. Ehkki töötutele laenu antakse suhteliselt harva, leidub ka selliseid laenuandjaid, kes kohtuvad inimestega. Kui praegu teil tööd pole, kuid on ka muid regulaarseid ja ametlikke sissetulekuid, ei ole 20-aastaselt laenu saamine teile probleem. Tasub aga meeles pidada, et kui teil pole sissetulekut, pole mõtet oma või võlausaldaja aega raisata, lükatakse teie taotlus kõikjal 100% tagasi.

Kes saab laenu halva krediidiajaloo korral?
Usaldusväärne või ebausaldusväärne klient on kahtlemata tõsine takistus laenu saamisel. Ehkki enamik laenuandjaid väidab, et nad ei anna võlgnikele laenu, on endiselt palju laenuandjaid, kes saavad halva krediidiajalooga laene 20-aastaselt. Lihtsaim viis halva krediidi saamiseks on anda oma laen tagatisena. Enamasti valvatakse sellises olukorras auto või vara. Tasub meeles pidada, et varade tagatisena esitamine kaasneb nende varade kaotamise riskiga. Seetõttu peame hoolikalt mõtlema, kas kiirlaen on sellises olukorras tõesti vajalik, mida arvame ja kas on veel üks viis raha kogumiseks ilma oma varaga riskimata.

Miks on ohtlik laenata 20-selt?
Kiirlaenu võtmine 20-aastaselt on tõesti ohtlik, kuna makseviivitusel võivad olla rängad tagajärjed. See on ohtlik, sest kui te ei maksa oma laenu tähtaegselt tagasi, on laen tähtajaks tasumata ja põhisummat tagasi ei maksta. Kui laenu pikendamine muutub süsteemseks, võib juhtuda, et pikendamise eest makstud vahendustasu muutub võlast suuremaks. Hoolimata asjaolust, et seadus kehtestab trahvi maksmise maksimaalse summa, ei kehti see laenu pikendamise vahendustasu kohta. Teine ohtlik tagajärg, mis võib juhtuda inimestega, kes ei tee laenu eest makseid õigel ajal, on halb krediidiajalugu, mis võib viia inimeste sattuda maksete vaikimisi arvele, mis muudab tulevikus laenu saamise peaaegu võimatuks. . Krediidiajalugu, mis esmapilgul tundub tähtsusetu, tuleb meelde, kui näiteks mõne aasta pärast tahavad inimesed maja või korterit osta ja kõik laenuandjad keelduvad neile laenu andmast. Ükski laenuandja ei anna teile suurt laenu, kui teil on halb krediidiajalugu või kui olete märgitud maksete registrisse.

Lõppsõna
Nagu näete, on 2000. aastal sündinud noortel palju võimalusi laenu saada. Laenu saamine 20-aastaselt on palju lihtsam kui 18 või 19-aastaselt, sest see on paljude laenuandjate jaoks minimaalne vanusepiir. Noored saavad kiiresti rahalist abi nii pankadelt kui ka pankadevälistelt laenuandjatelt, kui nad soovivad võtta laenu kuni üheks aastaks. Esmakordselt laenu võttes on teil võimalus saada parem tehing, ilma et peaksite laenu eest maksma. Kui teil on mingil põhjusel probleeme laenu õigeaegse tagasimaksmisega, siis ärge muretsege, laenuandjad pakuvad teile laenu tagasimaksmist kindla tasu eest edasi. Ehkki alla 20-aastased laenud võivad aidata lühiajalisi probleeme lahendada, pole need ainsad lahendusi väärt lahendused. Peaaegu igal juhul peaksite oma rahandusele püüdma leida pikaajalise lahenduse, kavandades hoolikalt oma pere eelarvet, säästes iga kuu raha ja suurendades sääste. Inimene, kes saab oma eelarvet kavandada, satub harva olukorda, kus ta peab pöörduma abi saamiseks oma võlausaldajate poole. Usume siiralt, et 20-aastased ja tüdrukud võivad olla ka teadlikud ja vastutustundlikud.

No comments:

Post a Comment