Wednesday, December 11, 2019

Laen juba 18 aastaselt?

Laenud alates 18 aastast
Siin on kõik kiirlaenu pakkumised, mida saate Eestis esitada alates 18. eluaastast SMS-i või veebis. Valisime hoolikalt välja ja võrdlesime laenuandjaid, kes võtavad vastu ka noorte laenutaotlusi. Kui olete sündinud 2001. aastal või varem ja vajate laenu, siis ärge muretsege, me aitame.

Kust saada 18-aastastelt laenu?
Noored on tänapäeval kahtlemata väga aktiivsed ja kaasaegsed. Vanematel pole enam aega lugeda. Paljud noored tormavad iseseisvat elu alustama ja on paratamatult silmitsi rahaliste probleemidega. Kahjuks ei saa kõik 18-aastased noored teenida enda ülalpidamiseks nii kõrget palka ja lubavad samal ajal endale vääriliseks peetavat luksuslikku eluviisi, sealhulgas kalleid riideid, klubide külastamist ja uusimat mobiiltelefoni. Ja kust noormees selle raha peaks saama? Soovitav oleks see raha teenida, kuid raha teenimine pole lihtne. Palju lihtsam viis on vajaliku raha laenamine oma sõpradelt ja sugulastelt, eriti kuna lähedased ei võta tavaliselt oma teenuste eest tasu. Kuid kui te ei saa seda marsruuti minna, võite (ehkki me ei soovita seda) valida ohtlikuma marsruudi, mis põhjustas palju probleeme noortele ja mitte väga noortele. Siis räägime laenudest. Kiirlaenud alates 18. eluaastast on tõesti ohtlik laenuliik, mis on õnneks väga piiratud ning sellest tulenevalt tegelevad väga vähesed laenuandjad 2001. aastal sündinud poistele ja tüdrukutele.

Mis tingimustel saab 18-aastane seda kasutada?
18-aastaselt saavad tööd võtta ainult noored, kes on teadlikud oma vastutusest. Peate mõistma, et nüüd vastutab ta tehtud otsuste eest ja ebamugavuste korral vastutab tema, mitte tema ema ega isa. Kui hoolsus ja distsipliin on korras, on järgmine tingimus laenu saamiseks stabiilne ja püsiva sissetulekuga töö. Saadud laen tuleb kuidagi tagasi maksta, seega on see tingimus väga oluline, sest ametliku sissetulekuallika puudumisel ei anna ükski laenuandja laenu. Kui kõik ülaltoodud tingimused on täidetud, peate avama laenuandja veebisaidi Internetis, täitma laenutaotluse, maksma oma pangakontolt registreerimistasu ja ootama, kuni laenuandja laenutaotlust kaalub. Kui võlausaldaja vastus on jah, siis on raha teie kontol juba suhteliselt lühikese aja jooksul. Kiirlaenu ei saa võõra nimele ega kontole võtta, seetõttu peate esmalt veenduma, et teil on pangakonto ja veenduma, et teie konto saldo on vähemalt 0,01 dollarit.

Mis on eesmärgid, mille saavutamiseks 18-aastane kiirlaen ei ole abikõlblik?
Kui laenamise soov tuli peolt, on see olukord, kus peate laenule ütlema ei. Kui laenusoovi põhjustas soov osta uus iPhone või mõni moodne rõivaese, siis pole see ka hea põhjus laenu võtmiseks. Kui inimesel pole raha, tuleks mõista, et sellises olukorras ei saa te elada nagu need, kellel on raha. Kui inimesel pole raha, tuleks kõik rahalist toetust nõudvad meelelahutused tühistada. 18-aastane laen ei ole mõeldud põhjendamatuteks kulutusteks, see ei aita oma rahalistest raskustest üle saada, pealegi võib see tulevikus tekitada täiendavaid raskusi.

Kus antakse laene töötutele 18-aastastele?
Kas sa arvad, kas keegi tõesti annab laenu jaoks raha, kui ta ei teeni raha? Ei, kahjuks pole ühtegi laenuandjat, kes laenutaks olukorras, kus inimestel pole sissetulekuallikat. Töö puudumisel on aga laenu võtmiseks vaja ametlikku sissetulekuallikat, mis võimaldab laenu aja jooksul tagasi maksta. Samad reeglid kehtivad ka 18-aastastele lastele laenu taotlemisel. Kui noormees saab stipendiumi või stipendiumi, mis võimaldab tal mikrolaenu tagasi maksta, siis on täiesti võimalik, et selle annavad reaalselt mitu laenuandjat. Kuid peate mõistma, et 18-aastastele töötutele mõeldud laenul pole midagi pürgida. Selles olukorras peate keskenduma töö leidmisele, mis aitab teid töötukassas. Teil ei tohiks olla häbi küsida sõpradelt ja sugulastelt abi. Kõik tuleb teha ilma laenudeta!

Kas noortelaenud on ohtlikud?
Nagu igas vanuses inimesed, on kiirlaenud ohtlikud 18-aastastele ja tüdrukutele. Kas on võimalik öelda, et need on noorte jaoks veelgi ohtlikumad? Jah, me arvame, et suudame. Äsja täisealiseks saanud inimesena ei suuda ta sageli oma elus korda taastada, kindlalt jalul seista ja oma rahalist olukorda stabiliseerida. Kui selline noor võtab laenu, mida ta ei saa õigeaegselt tagasi maksta, peab ta maksma laenu pikendamise eest tasu. Noh, kui kõik piirdub ühe laiendiga, kuid statistika räägib kahjuks hoopis teist lugu. Sageli ei saa noored oma laene õigeaegselt tagasi maksta. See põhjustab sageli suuri trahve, mis on 18-aastastele tõsine rahaline ja psühholoogiline probleem. Noored üritavad sageli oma probleeme vältida. Mõned lähevad välismaale ja unustavad oma maksmata laenud. Lõpuks koguvad nad enda nimel tohutuid võlgasid, hävitavad krediidiajaloo ja mõjuva põhjuseta mõjutavad negatiivselt nii valitsust kui ka võimalust kodumaale naasta. Olukorrad on erinevad, kuid peamine on see, et kiirlaenud 18-aastastele on ohtlikud ja neid tuleks vältida, eriti kui nad otsivad sissetulekuallikat, mitte krediiditeenuseid.

Mis saab siis, kui keegi ei anna laenu?
Kui inimene puutub kokku raskustega ja nende lahendamine pole kerge, juhtub sageli, et inimene valib nende raskuste lahendamiseks ohtlikuma, kuid lihtsama viisi. Laenamine on üks lihtsamaid, kuid riskantseid viise raha saamiseks. See on peaaegu kõigil juhtudel riskantne. Kui laenate raha sõpradelt või sugulastelt ega saa neile maksta, on suur oht rikkuda teie suhe nende inimestega. Kui võtate laenu teenindusettevõttelt, võidakse lepingu rikkumise korral saada rahaline trahv, kohtumenetlus või teie tagatis konfiskeerida. Seetõttu ei tohiks pimesi võtta. Kui teie 18-aastase kiirlaenu taotlus on tagasi lükatud ja kui keegi ei soovi teile laenu anda, on suur võimalus, et selleks on mõjuv põhjus. Sel juhul peaks eesmärk olema probleemi lahendamine ohutute meetoditega. Ja üks kindlamaid viise oleks tööle minna ja raha teenida. Kui teete veel ühe sammu ja plaanite oma pere eelarvet edukalt kavandada, võime kindlalt väita, et krediiditeenused ei huvita teid enam kunagi.

Lõppsõna
Nagu näete, on noortele mõeldud krediiditeenused väga piiratud ja nende kasutamine võib noortele, sealhulgas koolilastele ja õpilastele, põhjustada suuri ebamugavusi. Muidugi võib ta selle peale vihane olla ja rääkida diskrimineerivatest tingimustest, kuid me oleme siiski kriitilised. Asunikud juhinduvad erinevast statistikast ja sellest, kui tugev on inimese maksevõime. Kui laenuotsija ei ole jõudnud 18-aastaseks, on hiljuti leidnud töö ja teenib miinimumpalka, siis tõenäoliselt ei inspireeri ta võlausaldajat sama enesekindlalt kui stabiilse töökoha ja regulaarse sissetulekuga inimene. Noored on sageli impulsiivsed ja ettearvamatud, mis on peamine põhjus, miks 18-aastased lapsed saavad laene vaid vähestelt laenuandjatelt. Kui teil on probleeme laenu saamisega, siis parem mitte võtta laene, vaid otsida võimalust raha teenimiseks!

No comments:

Post a Comment