Thursday, December 5, 2019

Laenud ilma töökohata ja palgatõendita

Laenud ilma tööta - ilma makse kinnituseta
Kui olete olukorras, kus teil praegu pole tööd ja otsite laenu ilma tööta (makse kinnitus), aitame teil teha õige valiku. Olete kohas, kus kogutakse kõiki Eesti kiirlaenu pakkumisi, mis pole kohustuslik nõue. Valisime hoolikalt välja ja võrdlesime neid laenuandjaid, kes annavad töötutele laene.

Kuidas saada laenu ilma töökohata (kviitung)?
Ehkki töö kaotamine toob peaaegu alati kaasa rahalisi probleeme, pole kahjuks kõigil inimestel piisavalt raskusi raskustega toimetulemiseks ega ka ühesugused. Hoolimata asjaolust, et enamikku neist katab sotsiaalkindlustus, mis võimaldab neil saada töötushüvitisi, on inimesi, kes hüvitisi ei saa, või on see nii väike, et kõigi kulude katmiseks ei piisa. See on sageli peamine põhjus, miks inimene taotleb laenu ja pöördub sobiva laenupakkumisega laenuandjate poole - laenud inimestele, kellel pole töökohta. Ehkki töötutele laenude kiire pakkumine pole õige otsus, leidub ka selliseid laenuandjaid, kes proovivad teadlikult inimestega kohtuda ja aidata neil ilma tööta (makset kinnitamata) laene saada. Ühest küljest on see hea, sest see annab inimestele võimaluse silmitsi seisvatest raskustest elukvaliteeti kaotamata, kuid kahjuks ei ole see alati nii. Sageli ei ole laenamine probleemile lahendus, vaid paneb selle määramata ajaks ära. Pidevalt ainult vahendustasusid laenutades ja makstes võite sattuda olukorda, kus sul pole varsti enam vahendustasu maksmiseks raha. See olukord sunnib teid täiendavaid vahendeid laenama, langedes nõiaringi, millest on väga raske ja kallis välja tulla.

Millistes olukordades võib töötu asuda?
Kui töötul pole kõigi kulude katmiseks ega laenumaksete katmiseks muud sissetulekut, siis tuleks töötute kohta öelda kindel “ei”! Ainus viis, kuidas töötu saab seda kasutada, on see, kui tal on erinev sissetulekuallikas. See võib olla stipendium, pension, toetus või muu ametlik sissetulek, mida ta regulaarselt saab ja mis võimaldab tal teha laenult makseid. Ametlik sissetulek ei piirdu alati töökohal teenitud palgaga, seetõttu on selliste laenude kasutamine üsna tavaline.

Kas ma saan laenu ilma makse kinnituseta?
Pangas laenu taotledes nõuab pank tõenäoliselt, et kinnitaksite oma sissetuleku maksuameti, panga või makse laekumise kaudu. Kuid pankadevälised laenuandjad annavad laene sageli ilma makse kinnitust nõudmata. Töötushüvitiste saamiseks pole sissetulekutunnistust vaja. Võlausaldaja vajab reeglina ainult konto väljavõtet, mis kinnitab sissetuleku suurust ja korrektsust.

Kas laenul on vanusepiirang?
Ehkki inimest peetakse täiskasvanuks alates 18. eluaastast, ei pea kõik laenuandjad andma noortele laenu ilma tööta. Stipendiumilaenu osas on erandeid, kuid enamikul laenuandjatest on vanuse alampiir 20 aastat ja maksimaalne vanus 75 aastat, mis võimaldab eakatel inimestel kandideerida. Kiirlaenu saamine ilma maksekinnituseta ja ilma tööta alates 20-aastasest kuni pensionile jäämiseni on võimalik ainult harvadel erandjuhtudel.

Kust saada kiirlaenu ilma ametliku sissetulekuallikata?
See on ilmselt ettepanek, mis eksitab paljusid ja tekitab väärarusaamu kiirlaenu reeglite osas. Ilma formaalse sissetulekuta on peaaegu võimatu laenu saada, sest kui inimene ei suuda oma sissetulekuallikaid ja regulaarsust kinnitada, on tema maksevõime ettearvamatu. Raske on ette kujutada, kuidas võlausaldajat usaldaks inimene rahale, mis põhineb ainult tema sõnadel. Võite valetada, mis on juba seaduse rikkumine ja pettused, mille tagajärjed võivad olla väga kurvad. On juhtumeid, kui inimene töötab varimajanduses ärimehe juhendamisel, kes maksusüsteemist mööda hiilides maksab oma töötajatele ümbrikus palka. See on ka üks paljudest põhjustest, miks inimesed otsivad ümbrikku saavatele inimestele laenutamiskohta. Oma sissetulekuallikate legaliseerimine ja laenu taotlemine ei valmista teile probleeme.

Miks ei ole töö puudumisel endiselt kiirlaenude andmine keelatud?
Paljud inimesed ei mõista, miks kiirlaenud pole töö puudumisel keelatud ja miks antakse ilma tööta laene inimestele, kellel võib olla suuri probleeme. Need pole lihtsalt keelatud, kuna töö puudumine ei tähenda, et inimesel pole muud sissetulekuallikat. See võimalus ei diskrimineeri inimesi, kes saavad töötuina hüvitisi, stipendiume või pensioni.

Kas tasub võtta laene sissetulekuallikate puudumisel?
On vaba! Meie arvates on see arusaadavam - ilma sissetulekuta raha võtta on absurdne. Seda võimalust ei tohiks isegi kaaluda. Ärge mingil juhul valetage ega varjake olulist teavet oma laenuandja finantsseisundi või sissetuleku kohta! Raha laenamine, teades, et te ei kavatse või ei saa seda tagasi maksta, on kuritegu teie ja laenuandja vastu.

Kust saada raha, kui tööd pole?
Seda küsimust on lihtsam esitada kui vastata, nii et ärge oodake taskukohaseid ja hõlpsasti rakendatavaid lahendusi. Nagu varem mainitud, on töö puudumisel raha laenutamine võimalik, kuid see on ohtlik ja kahjulik otsus. Kui soovite tõesti oma rahalist olukorda parandada, peate mõistma vigu, mis selle olukorra juurde viisid. Sageli on see laiskus ja hoolimatus. Keegi ei keela teil otsida kõrgemalt tasustatavat tööd, asutada oma ettevõtet ega paremini pereelu planeerida. Kuid kõike seda ei tehtud, nüüd on viimane hetk, et hakata õiges suunas liikuma.

Lõppsõna
Nagu näete, pole töö puudumisel laenu taotlemine lihtne: seda tüüpi kiirlaen ilma makse kinnituseta on oma olemuselt väga piiratud. Ehkki võite leida mitu laenuandjat, kes annavad töötutele laenu, on oluline mõista, et selline sissetulekuallikas pole kaugeltki kasumlik. Nagu varem mainitud, peate rahaliste raskuste korral kõigepealt otsima tööd ja proovima raha teenida. Kui olukord muutub väga kriitiliseks, peate võtma laenu sugulaste ja sõprade käest või otsima abi oma sotsiaalhoolekande osakonnast. Ärge häbenege oma staatust - kui olete töötu, peate minema ja kasutama oma õigust aidata.

No comments:

Post a Comment