Monday, December 9, 2019

Laenud välismaalt

Laen välismaal töötavatele inimestele
Kas töötate välismaal, kuid soovite Eestist laenata? Pole probleemi, oleme kogunud teavet kõigi laenuandjate kohta, kes pakuvad välismaal töötavatele inimestele tarbimislaene. Pole tähtis, mis riigis te töötate - Inglismaal, Norras, Rootsis, Soomes või Taanis - saate siiski laenu saada.

Mis on välismaal töötavate inimeste laen?
See laen on mõeldud inimestele, kes on mingil põhjusel läinud välismaale raha teenima. Selliseid inimesi pole vähe ja peaaegu iga Eesti perekond seisis silmitsi võimalusega töötada välismaal. Mõne jaoks oli see lühike ühekordne seiklus, samas kui teised suutsid sinna igaveseks elama asuda ega kavatse enam koju tagasi pöörduda. Eestist väljarändavaid inimesi leidub kõige sagedamini Inglismaal, Iirimaal, Taanis, Soomes ja Norras, kuid tegelikult, kui räägime riikidest, kus saab eestlastega kohtuda, võime maailmakaardil nimetada peaaegu kõiki riike. Vaatamata asjaolule, et palgad ja elatustase on välismaal üldiselt palju kõrgemad kui Eestis, on siiski olukordi, kus olukorraga toimetulemiseks on vaja lisaressursse. See on täpselt see teenus, mis on mõeldud - laen välismaal töötavatele inimestele. See laen annab välismaalastel eestlastele võimaluse Eestist raha laenata, justkui inimene oleks seal. Laenu saamiseks peab teil olema ametlik sissetulek välismaal, samuti vajaliku rahasumma ülekandmiseks pangakonto.

Millistel tingimustel saab välismaal töötav inimene laenu?
Väljaspool Eestit laenu saamise tingimused on peaaegu elamatud kui Eestis elavatele inimestele. Kõik, kes soovivad välismaal laenu saada, peavad olema 18-aastased, Eesti kodanikud või Eestis registreeritud elukohaga elanikud, neil peab olema avatud konto ühes Eesti pangast ja neil peab olema ametlik sissetulekuallikas. Ehkki suur osa välismaal töötavatele inimestele mõeldud tarbimislaenudest on tagamata, saate mõnel juhul siiski laenu auto või kinnisvara ostmiseks. See annab teile võimaluse laenata pikema aja jooksul palju suuremaid summasid.

Millisel juhul antakse laenu (koos tagatisega)?
Kui inimene on vähemalt 18 (soovitavalt 20);
Kui inimesel on välismaal regulaarne ja ametlik sissetulek;
Kui isik on Eesti Vabariigi kodanik;
Kui inimesel pole muud kohustust.

Millal saab teie laenutaotluse tagasi lükata?
Kui te ei tööta ametlikult ega saa ümbrikus palka;
Kui teil on halb krediidiajalugu ja te pole võlga tasunud;
Kui teil on avatud pank ainult välispangas;
Kui teil pole Eestis registreeritud elukohta.

Kuidas saada laenu välismaale, kui sul pole tööd?
Kui teil pole tööd, on välismaal laenu saamine peaaegu võimatu. Selle laenu saamiseks peab inimesel olema hea maksevõime ja oskus seda võimekust kinnitada. Kui inimesel pole tööd, on loogiline, et tal pole välismaal ametlikku sissetulekut, mis võimaldaks tal laenu laenuandjale tagasi maksta. Ainus lahendus selles olukorras on leida töö ja hakata teenima.

Kas on võimalik võtta halva krediidiajalooga laene väljastpoolt Eestit?
Kuna inimese maine on iga laenu väljastamisel väga oluline tegur, pole halva krediidiajalooga laenu saamine väljaspool Eestit lihtne. Halva krediidiajalooga välismaal töötavad inimesed saavad laenu ainult siis, kui neil on varasid, mida saab tagada. Pandiks võib olla Eestis registreeritud ja asuv kinnisvara või auto.

Kas esimene laen on välismaale reisijatele tasuta?
Jah, mõned ettevõtted pakuvad esimest laenu ilma intresside ja komisjonitasudeta. Sellised pakkumised pikaajaliste laenupakkumiste puhul siiski ei kehti, kuna neil laenuteenustel on kliendi motiveerimiseks veidi erinev viis. Lühiajalised laenud välismaal töötavatele inimestele vajavad suhteliselt väikeseid summasid ja lühikest tagasimakseperioodi, mis selgitab, miks laenuandjad seda turundusfunktsiooni kasutavad. Alguses tundub, et laenuandjad riskivad oma rahaga, kuid tegelikkuses nad juba lootsid laenu pikendamises või laenu pikendamises, mis annab neile eelise laenul, mis ilmselt oli tasuta.

Lõppsõna
Nagu näeme, on välismaal rahalist abi üsna lihtne saada. Nüüd peate vaid valima laenuandja, kes annab laenu oma kaasmaalastele, kes töötavad välismaal, taotlevad laenu ja saavad vajaliku raha, isegi kogu maailmas! See funktsioon on kasulik neile, kellel on välismaal tekkinud mingeid ettenägematuid probleeme või kes on välismaal töötanud liiga lühikese aja jooksul, et rahaliselt maha rahuneda. Nagu teate, on esimest korda välismaal alati kõige raskem, sest elamiskulud, söök ja muud kulud on tavaliselt suuremad kui Eestis. Kui inimesel on töö ja palk, mis võimaldab tal laenuandjale laenu tagasi maksta, siis saab keegi välismaale tööle minnes raskusteta laenu. Peaasi on kõik hoolikalt läbi mõelda ja arvutada, mitte tekitada enda jaoks tarbetuid probleeme.

No comments:

Post a Comment